Long time no seen

Tjena :) Förra veckan var jag på Gullholmen och det var grymt kul och senare i veckan bär det av till Örebro :) Har haft mycket att göra och därför har det inte blivit någon bloggning. Har bara velat njuta av semestern och det vackra vädret. Men nu är jag tillbaka och ett litet inlägg om Gullholmen kommer snart :)

R.I.P Cory Monteith

Igår fick jag reda på att Glee stjärnan Cory Monteith var död. Det är fruktansvärt hemskt och jag tycker verkligen synd om hans nära och kära.
 
Cory du var en stor talang och verkade vara en bra människa, nu är du istället en fin ängel. Vila i frid!
 
Bildkälla

Veckans träning!

Denna veckan var det lite mer normalträning :)
 
Tre dagars löpträning :)
Måndag - 14,2 km - rekordlångt för mig, är verkligen as nöjd :)
Onsdag - 10,3 km
Fredag - 8,2  km
 
 

I never regret when I do it but I always regret when I don't

Nu blir det att dra ut och springa igen :) Får hoppas det funkar, har nämligen lite ont i knät sen 1,4 mils löpningen i måndags men ähh det ska väll gå :) Josse ska ju med också, alltid roligare att springa två :)
 
Kan inte fatta att vi sprang så långt i måndags, trodde aldrig jag skulle springa så långt i hela mitt liv, haha eftersom att jag alltid hatat löpning :) Men det börjar faktiskt kännas oerhört skönt att dra ut på en löptur, med musik i öronen och känslan av att bli bättre! Det enda sjuka är väll att jag och Josse ens orkar springa ihop så som vi tjötar under hela löpturen haha xD 

 
 

Wake Me Up

Älskar denna låten, lyssnar på den typ all the time :)
 

Bad i hultasjön

Första doppet för i år gjort, bättre sent än aldrig:) Har det awesome i solen med Jossan, Josse och Cicci :)
Ha det gött :) 

Bilder!

Här kommer lite bilder från gårdagens promenad med Jossan :) <3
 
 
 
 
Ego Picture, blää men okej obligatoriskt!
 
 
Vissa gömmer sig för att slippa!
 
Medan andra säger checka in slangbellan!
 
Vi avslutar med en vacker bild på tjocka damen :)

Frukost

Käkade nyss frukost i solen :) Helt underbart väder ju :D




Promenad

Nu blir det en promenad i det fina vädret med Jossan :)
Ha en bra dag :)




Tjo

Hejsan Svejsan! Idag började dagen med en tripp till elgiganten, där jag lämnade in min dator som har vart kass ett bra tag nu! Sen drog vi vidare till media markt där jag lämnade in min blueray spelare som hade vart konstig sen jag köpte den. Jag fick välja en ny eller pengarna tillbaka! Jag tog tillbaka pengarna :) Nu tycker ni kanske det är konstig att allt är paj jag äger, ja det kan jag säga jag har fruktansvärt otur med elektroniska prylar haha, hoppas turen vänder nu :)
 
Idag har jag i alla fall slappat genom att läsa i solen, lyssnat på musik och bara hängt med Jossan :) As gött med fint väder igen, det var så på tiden :)
 
Senare blir det att spela lite spel med Jossan och Angelika, ska bli roligt :) Sen kanske det blir att se på tv en stund innan läggdags!
Hoppas att er dag har vart bra och att ni har fått njuta av den härliga solen :)
 
By the Way nu är det knappt 3 dar till EM börjar. Fy fan vad jag längtar till onsdag när jag ska på EM premiären mot Danmark på Gamla Ullevi :D Har längtat hur länge som helst och nu är dagen snart här, kommer blir grymt :D 
Idag blir det en bild på det grymma laget som förhoppningsvis kommer riktigt långt i EM när det äntligen spelas på hemmaplan :D Heja Sverige!
 
(Bild från sydsvenskan.se)
 
 
 

Veckans träning!

Life is about one choice
Give up or Get up!
 
Denna veckan har verkligen varit en bra träningsvecka för mig! Känns riktigt gött att ha kommit igång med löpträningen så nu är det bara att fortsätta på samma vis.
 
Veckans träning bestod av!
Måndag: Löpträning: 10,9 Km
Tisdag: Löpträning: 7,5 Km
Onsdag: Vilodag
Torsdag: Löpträning: 7,4 Km
Fredag: Lirade fotboll med en kompis + Styrketräning - Armhävningar 30st - Situps 30st - Plankan - 3*45s
Lördag: Löpträning: 7,6 Km
Söndag: I morgon tycker jag allt att jag förtjänar en vilodag! Har inte tränat såhär mycket någon vecka på länge, elr ska vi säga någonsin haha :) Visst att jag spelar fotboll, men jag hatar egentligen löpträning, men jag har känt mig oerhört motiverad på sistone :)

Hejsan!

Hejsan! Jag har tänkt börja blogga igen på blogg.se, efter att ha prövat på olika bloggar, känner jag att jag vill gå tillbaka till denna :)
Kort om mig: Mitt namn är Mikaela. Jag är snart 20 år och läser på universitetet till lärare. På fritiden spelar jag fotboll i ett A-lag och är även ledare för ett flicklag födda 99-00. Jag älskar att träna, se på tv, lyssna på musik, hänga med kompisarna eller bara sitta framför datorn. Jag hoppas att ni kommer gilla min blogg, förhoppningsvis blir den bra uppdaterad, en utmaning helt enkelt!
 
Here I am haha :) Men nu är jag trött och ska sova, så mer "riktiga" inlägg kommer i morgon!
Ha det gött! /Mikaela
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.