Gullholmen

Hej sorry att inlägget dröjde, men i slutet av Juli var jag, mamma, pappa, Jossan, Cicci, Angelika, Alice och Mio på Gullholmen =)
 
Det var riktigt fint där ute på öarna och jag bara njöt av den fina utsikten!
Vi hade verkligen kanon väder denna veckan och det är såklart extra härligt då :)
Jag badade, solade, sprang, gick runt en del, spelade fotboll och minigolf och käkade gottisaker såklart =) 
På kvällarna såg vi på Harry Potter, men vi var ofta så trötta så en film tog typ 2-3 dagar att se haha xD Sen var det ju även fotbolls em under den veckan så fotboll blev det att titta på också en del =)

De två första dagarna var helt underbara för då såg vi inte en enda manet, så man kunde bada lugnt utan att oroa sig och det var riktigt härligt =) De andra dagarna var maneterna framme och lurade så då fick man ta det lite lugnt!
 
Jag badade sammanlagt på 3 ställen. Vi hade ett badställe jättenära där vi bodde, så där var vi minst en gång per dag:) Där var det både berg och lite strandaktigt. Vid berget fanns det en trampolin och sen en bit ut var det en liten flotte man kunde simma ut till :) Sen var det ett jättefint ställe några kilometer bort, som vi gick till några dagar innan lunch =) Där fanns strand och så var det långgrunt på en stor del och sedan vid bryggan blev det djupt någon meter från stranden bara, så man kunde variera sig =) Det tredje badstället var vi endast på en gång. Det var bara klippor och jag var den enda som hoppade i där =)
 
På onsdagen fick vi besök utav en familj vi brukar umgås med, det var trevligt. Det blev god mat, glass, mycket bad och fotbollsspelande.  
På torsdagen tror jag det var, så brände Angelika sig på en brännmanet, ajj. Så läskigt, jag har alltid vart rädd att de ska hända mig. 
 
Anyway! Här kommer lite bilder!
 
 
 
 
 
Här tittar vi vilken väg vi kan simma för att undvika att bränna oss på rackarna i vattnet ;) 
 
Paniksimning ut till flotten, vi vill ju inte bli brända av elakingarna...
 
 OMG OMG OMG var är brännisarna?  Marcus chillar på flotten och tycker väll vi är allmänt töntiga haha
och Angelika guidar oss genom att peka på var det är brännisar och vilken väg vi kan simma. Det kan ha vart så att jag var räddast, haha och bara skrek. Det värsta var när vi skulle simma tillbaka och Marcus som ej var rädd bara hoppade i och Angelika följde tätt efter. Sen hoppade Alice för att följa strömmen. Cicci utbrister: jag vill inte vara här själv med Mikaela. Kanske inte konstigt så rädd som jag var för brännisarna. Helt plötsligt står jag själv på flotten och av ren panik hoppar jag efter haha xD simmar fort som fan och knör mig förbi Cicci och Alice uppför stegen sen haha xD Äldst men fegast haha xD
 
Att hoppa från trampolinen var alltid kul.
 
Mio vilar gött i sängen.
 
Och somnar sen en stund. Man blir trött av att vara på semester ;)
 
 
Jag hade en underbar vecka med härligt väder, vacker utsikt men bästa av allt underbara människor och min hund såklart =) 

Kommentarer
Josefine säger:

Vad härligt! :D Jag kan säga att jag hade inte hoppat i alls om jag visste att det fanns brännisar så du var ändå modig tycker jag ;)

Svar: haha ähh klart man måste bada ändå ;) Lite spännande att inte veta haha xD
Mikaela Andersson

2013-08-15 | 10:47:56
Bloggadress: http://accordingtomeee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback